Visie

Typisch Gezien

Gezien is een sympathieke, dynamische, gezond eigenzinnige branding studio in Brugge.

Visual identity van start-ups, rebranding van scale-ups
en merk(r)evoluties zijn onze voornaamste dada’s.

Gezien typeert zich door zijn ambitie, creativiteit en inlevingsvermogen.

Not a one
Trick pony
Branding studio

Bij Gezien houden we ons bezig met het ontwikkelen van branding en visual identity voor bedrijven die willen groeien en evolueren. We staan ook klaar om start-ups te ondersteunen bij het creëren van hun merkidentiteit, en helpen ze om strategische stappen te zetten en prioriteiten te stellen.

Wat ons onderscheidt, is onze menselijke benadering. We werken met passie en zijn zeer toegankelijk. Bij ons hoef je je als kleine onderneming of start-up niet geïntimideerd te voelen. Onze meetings zijn open, eerlijk en van persoon tot persoon.

Onze
Overtuigingen

Voor ons is branding altijd een en-en verhaal. Even kort door de bocht? Vraag ons niet om een logootje te ontwerpen om er daarna zelf een DIY tutorial op los te laten en er een onsamenhangend geheel mee te knutselen ;-). Wij geloven rotsvast in één consistent verhaal dat over de hele lijn – van a tot z – klopt.

Je huisstijl of visual identity passen we nauwgezet toe op alle kanalen en communicatiedragers. Van naamkaartjes, over social media tot point of sale materiaal. Alleen zo word je gezien in een wereld waar alles en iedereen non-stop om de aandacht schreeuwt.

“There are three ways a business can succeed, by being the cheapest option, by being the most expensive or luxury option, or by being different.”
(Michael Porter / The Godfather Of Brand Strategy)

Is je bedrijf of organisatie toe aan een nieuwe uitstraling? Gezien creëert doeltreffende visuele merkidentiteiten voor bedrijven en organisaties met ambitie.

Kennis maken? Samenwerken? Ideetje? Tijd voor verandering?

Laat je gegevens achter en we nemen snel contact op. We zijn alvast benieuwd naar je verhaal

Cursor icoon

Not a one
trick pony

Branding studio

Not a one
trick pony

Branding studio