ABOUT

Liesa
Francine

Ik ben Liesa, jouw creatieve wingwoman 🙅🏻‍♀️. Ik ben een echte kameleon en leef voor verandering. Oog voor detail zit nu eenmaal in mijn genen. Samen gaan we op zoek naar die perfecte visuele identiteit die jouw merk niet alleen on point zal maken, maar ook echt jouw verhaal vertelt. Want ik wil ondernemers helpen hun doelen te bereiken en hun dromen te realiseren door ze alle visuele tools te bezorgen die ze nodig hebben om hun merk echt op de kaart zetten!

not a one
Trick pony
studio

Bij GEZIEN draait alles om die first impression met minder blah blah en meer visual bang 🎇 Ik ben er voor de echte merken, ready om een statement te maken.

Voor wie? Zij die snakken naar realness, gedreven door passie en visie, klaar om hun brand naar een next level te tillen 🤩. Of je nu de scene runt in welke industry dan ook, ik bezorg je alle visual tools om niet alleen je dream crowd te bereiken maar ze helemaal in te pakken 🫶🏻.

 

authenticity

passion en jij

 

Hier is het all about authenticity, passion, en jij. Want hier, we don’t just create brands, we live them. Samen duiken we in een adventure waar jouw vision de lead neemt en transformeer ik die in een visual identity die spreekt, verleidt en vooral, blijft hangen. 🚀😍

“WELCOME BIJ GEZIEN, WAAR JOUW MERK NIET ALLEEN SEEN IS, MAAR EEN LASTING IMPRESSION ZAL ACHTERLATEN. READY TO ROCK THE VISUAL SCENE? LET’S MAKE IT HAPPEN!  🙌🏻”
(Liesa Francine)
Afbeelding gezien

Ready om je brand naar een next level te tillen? 🤩 Of je nu de scene runt in welke industry dan ook, ik bezorg je alle visual tools om niet alleen je dream crowd te bereiken maar ze helemaal in te pakken 💥

Not a one
trick pony

Branding studio