SOCIAL MAGNET

👉🏻 Met SOCIAL MAGNET ben je niet alleen ready to go, je bent ready to grow. Jouw merk verdient het om gezien te worden, om uit te blinken en om de aandacht te trekken die het verdient. En ik? Ik zorg ervoor dat je niet alleen gezien wordt, maar onmogelijk te negeren bent.

TYPEFACE LOGO & FONT PAIRING

Een strak, op maat gemaakt typeface based logo, die jouw brand’s essence vangt. Er wordt ook font pairing gedaan zodat je titels, quotes en lopende tekst hun eigen visual vibe toevoegen aan je merk.

ICON

Complementeer je logo met een icon dat op alle platforms herkenbaar is. Van je website tot je app, jouw icon wordt het symbool van je merk.

TEMPLATES

6 instagram feed templates + 1 instagram carrousel + 6 instagram story templates. Deze easy-to-use templates zorgen ervoor dat elke post eruitziet alsof het door een pro is gemaakt. Plus 5 stock beelden.

STICKERS

Om naast je templates nog wat meer variatie in je posts te steken, bezorg ik je leuke stickers die je kan plakken op een foto. Zo voeg je toch een extra toets toe aan je post.

MINI GUIDE

Om steeds consistent te zijn bezorg ik je ook nog een mini guide waarin je brand lettertypes kleuren en logo- gebruik kunt terug vinden. Zo bega je geen flaters 🙂

Start-up?
Zorg dat je
Gezien wordt!

Not a one
trick pony

Branding studio