BRAND EVOLUTION

Met BRAND EVOLUTION ben je niet zomaar aanwezig, je domineert. Dit pakket is voor de go-getters, de dreamers die ready zijn voor actie, de merken die klaar zijn om niet alleen te spelen maar te winnen.🏆 Ready om je merk naar die next level te tillen? Met BRAND EVOLUTION is het niet langer een vraag van ‘als’, maar ‘wanneer’. Let’s make your brand not just seen, but unforgettable.🤘🏻

MERK STRATEGIE SPRINT

We starten samen met een deep dive in jouw merkessentie. Dit is geen small talk; dit is real talk over waar je staat en waar je naartoe wilt. Jouw merkstrategie wordt je battle plan.

HUISSTIJL

Samen bouwen voort op je fundament en tillen jouw visuele identiteit naar een hoger niveau. Dit is waar jouw merk echt vorm krijgt, van logo, typografie tot kleurenpalet.

SOCIAL ID

Een sterke merkidentiteit is de core voor een geslaagd webdesign, omdat het de richting, samenhang en impact van de website bepaalt. Het zorgt ervoor dat de website niet alleen visueel aantrekkelijk is, maar ook consistent is met de doelstellingen en waarden van het merk. Zo is het voor de bezoeker een duidelijk en helder verhaal en zal er sneller actie worden genomen.

E-MAIL SIGNATURE

Laat elke e-mail tellen met een signature die jouw professionaliteit en brand uitstraalt. Dit is jouw digitale handdruk, maak het memorabel.

BUSINESS CARD

First impressions matter, toch? Sla die met jouw nieuwe, strakke business cards. Show off your brand met elke handdruk.

BRAND GUIDELINES & MOCKUPS

Jouw brand bible. We leggen alles vast, van fonts tot gebruik van logo, met sexy mockups om te showen hoe je merk in de real world werkt.

CUSTOMIZE JOUW PAKKET!

Personaliseer je brand door extra’s toe te voegen die naadloos aansluiten bij jouw doelen en de uitrol van je merk! 💯

Start-up?
Zorg dat je
Gezien wordt!

Not a one
trick pony

Branding studio