Insights

To rebrand or not to rebrand?
that is the question! 🤔

Je merk doesn’t
tell your story.

Je visuals moeten jouw verhaal vertellen. Wanneer je zomaar een logo of zelf je branding samenstelt omdat je het gewoon mooi vindt, zul je steeds een verwarrende boodschap overbrengen.

Je visie en doelen
zijn veranderd.

Met de tijd, en met alle ervaring die we onderweg opdoen, worden onze visie en zakelijke doelen steeds een beetje bijgesteld. Let gewoon op wanneer je teveel de kleuren, lettertypes en vibe aanpast dat deze nog steeds bij de stijl van je merk past.

Je merk is
niet consistent.

Als je merk niet consistent is, gaan we ervan uit dat je bedrijf nog niet klaar is. Om een ​​professioneel, betrouwbaar imago te hebben, moet je consistent zijn op elk punt van je online en offline communicatie.

Je merk
valt niet op.

Als je moeite hebt om je droomklanten te bereiken, kijk dan eens naar je merk en kijk of het aansluit bij je bedrijf. Zo niet, dan kan een rebranding helpen met het bekijken wie voor jou de ideale klant is.

Leggen we samen je verhaal en visie eens naast elkaar?

Is je bedrijf of organisatie toe aan een nieuwe uitstraling? Gezien creëert doeltreffende visuele merkidentiteiten voor bedrijven en organisaties met ambitie.

Wat ons onderscheidt, is onze menselijke benadering. We werken met passie en zijn zeer toegankelijk. Bij ons hoef je je als kleine onderneming of start-up niet geĂŻntimideerd te voelen. Onze meetings zijn open, eerlijk en van persoon tot persoon.

Cursor icoon

Not a one
trick pony

Branding studio

Freelancer?
We zoeken:

Marketing
Copywriter
Graphic Designer
Social media
strategie

Not a one
trick pony

Branding studio