(Re)branding / webdesign / Social ID

Voor Mpakt deed gezien the reel deal. We schreven een merkessentie om uit te vertrekken met de bijpassende Tone of Voice. We ontwierpen de juiste visual identity voor dit sterk merk.

Don’t care for the outside, care for the inside.

Figuur MPAKT

Mpakt’s merkessentie

Mpakt laat mensen bewuster trainen met met zorg en respect voor het lichaam. De functional training methode garandeert een duurzame ontwikkeling zonder blessures en pijn. Naast een allround fitheid focust Mpakt op persoonlijke targets: spier- en bewegingsopbouw, voorkomen van letsels, herstel, gewichtscontrole, vitaal ouder worden,

Mpakt’s Tone Of Voice

De tone of voice van uw merk is een belangrijk onderdeel van de communicatie. Het is de stem van uw merk waarmee, en de toon waarop, u communiceert naar de doelgroep(en). De tone of voice is de stijl van álle externe en interne communicatie.

Het logo van Mpakt

Het Mpakt-logo staat voor beweging, sport en kracht maar het heeft ook een verfijnd kantje dat verwijst naar de kennis en expertise. Het logo is tijdloos en universeel. Ook is het stijlelement een herkenbaar symbool om toe te passen op veel kanalen. Simpel, krachtig en rechtdoorzee!

Fotografie

Voor de fotografie van Mpakt kozen we ervoor om foto’s te maken in volle actie. Dit benadrukt de kernwaarden van Mpakt namelijk beweging & functional training. De beelden zijn krachtig en inspirerend met de focus op atletisch & dynamisch. De stijl van Mpakt is herkenbaar en draagt bij aan het versterken van de merkidentiteit.

Afbeelding gezien
Afbeelding gezien
Afbeelding gezien
Afbeelding gezien
Afbeelding gezien
Afbeelding gezien

Social ID / webdesign

Voor Mpakt, een gedreven sportmerk, hebben we een online identiteit gecreëerd die de kern van het merk met kracht en helderheid weergeeft. Schoon, krachtig en duidelijk communiceert Mpakt de juiste boodschap in één oogopslag. We hebben Mpakt voorzien van de nodige tools om zelf verder hun online aanwezigheid te versterken. Door alle do’s and dont’s te bundelen in een brandbook is Mpakt instaat om zelf content te gaan maken die er altijd MPAKT PROOF zal uitzien.

Sfeerbeeld Gezien | Visual identity & branding studio in Brugge
Sfeerbeeld Gezien | Visual identity & branding studio in Brugge

Ready om je brand naar een next level van coolness te tillen? 🤩 Of je nu de scene runt in welke industry dan ook, ik bezorg je alle visual tools om niet alleen je dream crowd te bereiken maar ze helemaal in te pakken 💥

Cursor icoon

Not a one
trick pony

Branding studio

Not a one
trick pony

Branding studio