VISIE

Cursor icoon
“A brand is a person's gut feeling about a company, product or service”
(Marly Neumeier)

Gezien is een sympathieke, dynamische, gezond eigenzinnige branding studio in Brugge.

Visual identity van start-ups, rebranding van scale-ups en merk(r)evoluties zijn onze voornaamste dada’s.

Gezien typeert zich door zijn ambitie, creativiteit en inlevingsvermogen. We omringen ons met straffe freelancers om samen markante projecten te ontwikkelen en uit te rollen.

NOT A ONE TRICK PONY STUDIO

Gezien is geen ‘one trick pony’. Voor elke branding-missie kiezen we de passende specialisten. Het is ons doel om onderbouwde, solide merken uit te bouwen die echt en uniek zijn.

Voor ons is branding altijd een en-en verhaal. Even kort door de bocht? Vraag ons niet om een logootje te ontwerpen om er een DIY tutorial op los te laten en er een onsamenhangend geheel mee te knutselen ;-). Wij geloven rotsvast in één consistent verhaal dat over de hele lijn – van a tot z – klopt.

Je huisstijl of visual identity passen we nauwgezet toe op alle kanalen en communicatiedragers. Van naamkaartjes, over social media tot point of sale materiaal. Alleen zo word je gezien in een wereld waar alles en iedereen non-stop om de aandacht schreeuwt.

“There are three ways a business can succeed, by being the cheapest option, by being the most expensive or luxury option, or by being different.”
(Michael Porter / The Godfather Of Brand Strategy)

Jouw branding is de pijler waar je je merk op bouwt. Van hieruit werken we samen aan een toekomstgerichte, effectvolle marketingcommunicatie die met je ambities meegroeit en verandert.

Waar staat je merk nu en waar wil het naar toe? Wie wil je bereiken, met welke boodschap en hoe? Gezien denkt doelgericht met je mee over de evolutie van je merk.

Not a one trick pony studio

Gezien?

Not a one trick
pony studio